5 reacties

 • Diana 30 november 2020 Beantwoorden

  Beste Imke,
  Bedankt voor de begeleiding van onze zoon. Hij heeft de gesprekken als heel fijn ervaren. Een veilige plek bij jou waar hij zijn verhaal kon vertellen, zichzelf kon zijn. Hij heeft tools gekregen om om te gaan met zijn gevoeling- en hoogbegaafdheid. Ook de massages die je gaf gaven rust in zijn hoofd en waren een fijne toevoeging voor hem.
  Voor ons was het ook fijn samenwerkingstraject. Onze zoon is gegroeid en je sessies hebben de ondersteuning gegeven die hij nodig had om lekker in zijn vel te komen.
  Bedankt Imke!

 • Brende 17 februari 2020 Beantwoorden

  Mijn dochter ontbrak het aan zelfvertrouwen. Imke heeft haar goed kunnen helpen en ik heb na een aantal sessies een dochter terug met veel zelfvertrouwen. Dank je wel Imke, ook namens Demi

 • Tanja van Oosten 23 juni 2017 Beantwoorden

  Imke heeft ons dochtertje begeleid. Dit was voor ons een prettige samenwerking waarin we meer handvatten hebben gekregen om het stressniveau te verlagen. Niets ‘zwevends’ maar op een prettige, laagdrempelige manier. De massages en het voetenbadje geven haar de rustmomenten die ze nodig heeft om alles te verwerken.

  Dank je Imke en we bevelen je van harte aan!

 • B.Kuitenbrouwwr 17 april 2017 Beantwoorden

  Ik heb de massage van Imke ervaren als heel rustgevend en aanvullend. Door de massagenda voelde ik.me rustiger en meer met mijzelf verbonden. De geur van de olie is echt heerlijk en maakte dat je snel kon ontspannen. Bedankt Imke.

 • Imke 27 januari 2017 Beantwoorden

  Beste lezer,
  Leuk dat je mijn site bezoekt! Hier kun je een ervaring delen en/of een vraag stellen. Ik zal zo spoedig mogelijk je vraag beantwoorden.
  Met vriendelijke groet,
  Imke Hendriks

Geef een reactie